Първият IFS Logistics Сертификат За Спедиторска Фирма в България

IFS Logistics Сертификат
September 5, 2023 coolspedadmin No Comments

Първият IFS Logistics Сертификат За Спедиторска Фирма в България

“Куулспед ЕООД” Постигна Висока Оценка от IFS Logistics 2.3 – higher level (96.67%)

Водеща спедиторска компания в страната, се превърна в първата българска фирма, която успешно придоби IFS Logistics сертификация. Този престижен стандарт оценява качеството и безопасността на логистичните операции и до момента е привилегия на международните производители и спедитори.

IFS Logistics представлява стандарт, който определя строги изисквания за качеството и безопасността в логистиката, обхващайки всичко – от транспорта и складирането до разпределението и обработката. За клиентите този стандарт служи като знак на гарантиран професионализъм и безопасност на логистичните услуги.

Под ръководството на г-н Г. Желев, “Куулспед ЕООД” постави нов стандарт, като стана първата българска спедиторска компания, придобила този престижен сертификат. Този успех затвърждава и подсилва ангажимента на фирмата към високите стандарти в логистиката и я утвърждава като иноватор в индустрията на хладилния транспорт.

Резултатът от одита за “Куулспед ЕООД” по стандарта IFS Logistics 2.3 – higher level (96.67%) допълнително подчертава високата професионална изпълнителност на компанията.

Г-н Г. Желев, управител на “Куулспед ЕООД”, споделя: "Това постижение е резултат от нашата непрекъсната ангажираност и усилия да предоставяме на клиентите висококачествени услуги в областта на хладилния транспорт. Ние вярваме, че сертификацията по IFS Logistics потвърждава нашата готовност да предоставяме висококачествени услуги на клиентите си и ни помага да запазим лидерската си позиция на пазара."

С тази новина “Куулспед ЕООД” продължава да бъде пионер и иноватор в областта на логистиката в България и гарантира на клиентите си, че техните логистични нужди се обслужват с професионализъм и качество.